Tuikku Närhi

Tuikku Närhi on hyväksytty Suonenjoen Taideseura ry:n varsinaiseksi jäseneksi joulukuussa 2022. Hän asui edellisen kerran Suonenjoella 20 vuotta sitten ja kuului myös silloin taideseuraan.

Hän aloitti maalamisen akvarelleilla ja opiskeli Anja Jääskeläisen oppilaana kansalaisopiston maalauskurssilla 2000-luvun alkupuolella. Vuosien varrella hän on jatkanut maalausharrastustaan omatoimisesti osallistuen useille eri taiteilijoiden opetustuokioille netin kautta. Nykyisin hän työskentelee ateljeessaan akryylimaalauksen eri tekniikoita hyödyntäen.

Tuikku osallistui Siilinjärven ja Suonenjoen Taideseuran yhteisnäyttelyihin vuonna 2022. Lisäksi hän on pitänyt muutamia yksityisnäyttelyitä. Häneltä on myös 3 teosta Suonenjoen taideseuran 2023 kesänäyttelyssä.

Maalaustuotantoa – myös tilaustöitä – on viime vuosina kertynyt runsaasti. Kotinsa ja yrityksensä yhteydessä Valkeisenkadulla hänellä on oma taidegalleria, jossa teoksia on esillä noin 100 kolmessa asuinkerroksessa. Kotigalleriaan ja hänen Karu, Kaunis, Kotikutoinen -yritykseensä pääsee tutustumaan sopimalla vierailusta etukäteen. Lisätietoa ja yhteystiedot löytyvät Tuikun kotisivuilta – linkit ovat artikkelin lopussa.

Taiteen tekemisen lisäksi Tuikku on hieroja, tanssiohjaaja ja kirjailija. Tutustu häneen seuraavien linkkien kautta:

https://tuikunkotigalleria.blogspot.com/2021/03/karu- kaunis-kotikutoinen-kotigalleria.html

https://tanssitassuhieroja.webnode.fi/

Pikalinkit taiteilijoihin